O nama

Pouzdan partner na gradilištu!

Građevinarstvo i inženjering

Sa ponosom ističemo da smo naslednici i nastavljači tradicije kvaliteta i pouzdanosti koju je započela firma PR Ajduković Gradnja, osnovana u Sremskoj Kamenici 2018. godine. Nakon organizacionih promena u februaru 2023. godine, naše preduzeće je prerastalo u novu formu kao GP GOAT DOO, sa istim entuzijazmom i posvećenošću prema izgradnji visokokvalitetnih objekata.

Naša osnovna delatnost obuhvata širok spektar građevinskih usluga, uključujući izgradnju industrijskih i stambenih objekata, stambenih zgrada, urbanih vila i porodičnih kuća. Bez obzira na veličinu ili složenost projekta, naš tim stručnjaka pruža sveobuhvatno rešenje koje zadovoljava i najzahtevnije potrebe naših klijenata.

Uzimajući u obzir različite zahteve i preferencije, pružamo širok spektar usluga, uključujući sivu fazu izgradnje, kao i ključ u ruke rešenja koja olakšavaju proces izgradnje i omogućavaju našim klijentima da se opuste i uživaju u stvaranju svojih snova.

Ono što nas izdvaja je naša posvećenost kvalitetu, efikasnosti i transparentnosti u svakom koraku procesa. Svojim klijentima obezbeđujemo pouzdanost, preciznost i poštovanje rokova, kako bi njihova iskustva sa nama bila bez stresa i maksimalno zadovoljavajuća.

Zaposleni.

Oblasti rada

Od svog osnivanja težimo ka angažovanju stručnih kadrova, primeni savremenih metoda u izvođenju građevinskih radova, primeni savremene tehničke opreme i mehanizacije, a veliki značaj i pažnju posvećujemo bezbednosti i zaštiti na radu.

Visokogradnja

GOAT građevinsko preduzeće je specijalizovana za grube građevinske radove u oblasti visokogradnje.

Ključ u ruke

Izgradnja kuća ključ u ruke. Ideja za vašu kuću, projektovanje kuće, grubi gradjevinski radovi, završni radovi na kući.

Industrijski objekti

Industrijski objekti i pravila njihove izgradnje. Prvo ćemo se pozabaviti lokacijom izgradnje industrijskih objekata.

Sanacija objekata

GOAT građevinsko preduzeće, sve vrste rušenja, odnošenja šuta na deponiju i čišćenja obavlja brzo i efikasno

Zanima vas saradnja na vašem sledećem projektu?

Molim vas popunite formu i javićemo vam se u najkraćem roku.